Online Marketing Training

Geef je op voor onze Online Marketing Training en groei met je bedrijf!

Interesse? Bel me terug!

[contact-form-7 id=”2816″]

Heb jij een ijzersterk product in de markt gelanceerd, met een duidelijke mission statement en jouw unieke visie. Is jouw doel niet alleen winst genereren, maar ook de wereld tot een betere plek maken? Heb jij jouw bedrijf opgebouwd, maar weet je diep van binnen dat je betere resultaten kan behalen; wij zijn er voor jou!

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een product aan de man te brengen dat niet alleen mooi voor het oog is, maar ook een mooie boodschap uitdraagt. Wij begrijpen de concurrentie die jouw unieke product aan moet gaan met snelle, consumentgerichte producten. Gedreven door jouw unieke uitdagingen hebben we met veel zorg deze training ontwikkeld. Ons doel is jou de best mogelijke resultaten laten behalen in de tijd en met de middelen die jij om handen hebt.

Training

In deze unieke training leer jij vanuit de basis hoe je jouw eerlijke bedrijf verder kunt brengen, hoe je de uren die je spendeert aan digital marketing kan optimaliseren en uiteindelijk de vruchten van je werk maximaal kan plukken.

Gedurende de training wordt je van dichtbij gemonitord en persoonlijk begeleid door een team van specialisten, welke jou alle kennis en tools zullen bijbrengen om jouw bedrijf tot het bedrijf te maken welke het kan worden. Door middel van webinars en telefonische gesprekken zullen zij in nauw contact met je blijven gedurende de hele trainingsperiode en zullen ze je helpen om jouw doelen te behalen.

sustainable vs non-sustainable companies
  • Sustainable companies
  • Non-sustainable companies

“You inspire others, now let us inspire you!”

Training Program

In Het Groei Plan analyseren we wat er tot dusver is gedaan aan digital marketing. We gaan samen met jou de diepte in en analyseren de statistieken, inclusief maar niet beperkt tot groei op social media platforms, omzet, traffic naar jouw website, call to actions, etc.
Wanneer dit is afgerond richten we ons op jouw sterke kanten en maken een interne analyse van jouw bedrijf. We analyseren deze sterke kanten en bepalen hoe we jouw kennis hierin kunnen verbreden, daarnaast analyseren we de zwakke kanten en maken een plan hoe we jouw zwakke kanten tot sterke kanten kunnen vormen.
Als laatste, monitoren we hoeveel uur per week jij spendeert aan het bouwen van jouw bedrijf met behulp van digital marketing.

Fase 1 wordt afgerond met een Plan van Aanpak met een helder doel: het definiëren van een geselecteerd aantal tools, welke relevant is voor jouw bedrijf, en de skillset ontwikkelen om deze tools volledig te beheersen, over een periode van 5 maanden.

De basis van de training ligt nu. Je hebt een duidelijk beeld gekregen welke tools jij gedurende 6 maanden volledig leert te beheersen en je hebt jouw unieke doelen en KPI’s geformuleerd.In deze fase leer je hoe je Het Plan van Aanpak implementeert door middel van een effectieve trainingsperiode, waarin je jouw doelen leert te behalen. Op jouw niveau worden je de skills bijgebracht voor jouw unieke toolset en naarmate de weken vorderen, zal jouw kennis verbreden en niveau stijgen.

We hebben verschillende programma’s op verschillende niveaus ontwikkeld, van beginner tot gevorderd. Door de wekelijks contact momenten met onze professionals die je zullen ondersteunen. Op deze manier zal jij, en daarmee ook jouw bedrijf, ten alle tijden jouw maximale potentieel bereiken.

Deze training is uniek ontwikkeld voor start-ups & scale-ups. Door het zorgvuldig samenstellen van een team, het grondig analyseren van verschillende aspecten van de training en meest belangrijk naar de benodigdheden van de klant, is het ons gelukt om de training te ontwikkelen voor een minimaal budget.

Heb je interesse in de training en zou je graag wat meer informatie willen ontvangen, laat je contactgegevens hieronder bij ons achter en we nemen contact met je op!

[contact-form-7 id=”2353″]